Generel information 

Jones95 ApS

Divas

CVR 41950188

Rødovre Centrum 39 1M

2610 Rødovre

23709323

 

Salg

- De viste priser på Divas.dk er inklusiv 25% moms og i DKK.
- De viste priser på hjemmesiden ved købstidspunktet er gyldige.
- Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
- Varerne tilhører Divas indtil det fulde beløb er betalt.
- Vi dækker alle omkostninger ved levering på ordrer over 500 kroner. 

 

Betaling

Divas.dk tager imod følgende betalingsmetoder:

- Dankort

- Visa

- Mastercard

- Forbrugsforeningen

- Mobilepay

- Paypal

Vi forbeholder os retten til at nægte visse betalingsmetoder. Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort. Når du betaler med betalingskort, hæver vi først pengene fra dit kort, når vi sender din ordre.
Du accepterer at modtage ordrebekræftelse/faktura i elektronisk form.
Du skal være opmærksom på, at hvis du betaler med debetkort reserverer banken beløbet. Vi modtager først betalingen, når vi godkender bestillingen.

 

Levering

Du får GRATIS fragt med enten PostNord eller GLS til et valgfrit afhentningssted i Danmark, når du køber for over DKK 500-

Køber du for DKK 500,- eller derunder kan du vælge mellem disse forskellige typer af fragt:

- PostNord privat med omdeling til DKK 72,- Her leveres pakken til din privatadresse (eller en alternativ adresse hvis du ønsker dette)

- PostNord valgfrit afhentningssted til DKK 52,- Her leveres pakken til et posthus eller en pakkeboks efter dit valg.

- PostNord erhvervspakke til DKK 42,- Her leveres din pakke til den firmaadresse du har opgivet.

- Afhentning i butik til DKK 0,- Her kan du hente din pakke i Rødovre, helt gratis indenfor åbningstiden. HUSK der er 14 dages returret, hvilket glæder fra den dag hvor du modtager sms/ordrebekræftelse på at din varer/vare er klar til afhentning.

 

Vi sender din bestilling inden for 1-3 hverdage. I sjældne tilfælde kan der være længere leveringstid. Hvis det er tilfældet, vil du få besked pr mail/sms. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage efter ordreafsendelse. 

 

Vi sender også til:

Norge DKK 150,-

Grønland DKK 250,-

Sverige  DKK 60,-

Færøerne og resten af Europa. Her er fragten DKK 150,- for brevforsendelse med sporingsnummer.

 

Returforsendelser

Du kan sende returpakken til os på flere forskellige måder.

Vi modtager pakker fra alle gængse fragtfirmaer som PostNord, GLS, (dog ikke DAO, da de levere om natten og centret er lukket der)

Du skal selv betale returfragten.

Returpakken skal sendes til / afleveres på vores adresse:

DIVAS Rødovre Centrum 39 M1 2610 Rødovre.

(vi afhenter IKKE pakker der er leveret i pakkebokse, pakkeshops ol. som ikke ligger i Rødovre centrum)

De fleste af vores kunder vælger at sende deres retur/ombytnings-varer som pakke med forsikring og mulighed for sporing.

Vi tilbyder, at du kan købe en returlabel hos os. Den koster DKK 72,- og bliver sendt til din på mail til at printe og tape på pakken.

Hvis du ønsker dette, kan du blot kontakte vores kundeservice: Infofradivas@gmail.com.

Nogle kunder vælger også at sende deres retur/ombytnings-varer som almindeligt brev med frimærker på.

Du skal her være opmærksom på, at breve ikke kan spores og de er ikke forsikret som en pakke.

Et brev tager længere tid om at nå frem ca. 8-10 hverdage.

 

Sidst men ikke mindst

Du skal returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den.

Vi håndterer din returpakke hurtigst muligt og senest indenfor 7 hverdage efter modtagelsen. 

Ved returnering tilbageføres købesummen til den konto handlen er indgået i, inden for 7 hverdage efter modtagelse.

 

Ombytning

Du kan bytte en vare inden for 14 dage. Du modtager sammen med dine varer en kombineret følge- og returseddel. Den skal du udfylde og sende med de varer du ønsker ombyttet. Ombytter du varer til andre varer af en lavere pris, tilbagefører vi differencen til den konto handlen er indgået med.

 

Fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen, når du handler i en dansk netbutik.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives på mail til infofradivas@gmail.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt oplyse dit ordrenummer. Du skal returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den. Returfragten skal du selv betale. Vi kan modtage pakker fra alle gængse fragtfirmaer, og du vælger selv hvilket fragt eller postfirma du ønsker at benytte. Returpakken skal sendes direkte til vores adresse. Vi afhenter ikke pakker sendt til pakkebokse og lignende. Hvis du ønsker det kan du, ved at henvendelse til os på infofradivas@gmail.com købe en returlabel til at printe ud. Den koster til 72,-, og bliver sendt til dig på mail.

 

Juridisk ansvar for fejl & mangler

- Vores ansvar for mangler reguleres af de relevante lovgivninger på dette område. Du har 24 måneder til at underrette os om eventuelle fejl eller mangler i dine produkter.

- Det er kun muligt for folk over 18 år at benytte sig af tjenesterne på vores webshop divas.dk

- En erklæring om mangler skal være berettiget og manglen må ikke være et resultat af forkert behandling af produkterne.

 

Reklamation

Vi har kvalitetskontrol på vores forsendelser, men skulle der alligevel være fejl eller mangler ved en vare, skal du kontakte os inden du sender varen retur. Dette kan gøres enten på mail infofradivas@gmail.com eller på telefon 23 70 93 23. Vi har brug for dit navn og dit ordrenummer. Vi tilbyder i tilfælde at reklamation at sende dig en returlabel på mail. Hvis varen er fejlbehæftet tilbyder vi at betale returfragen.Vi bestræber os på at behandle din returordre indenfor 7 hverdage.

Vi tager forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Har du spørgsmål til levering, ombytning, returret, reklamation eller andet,  kan du altid kontakte os på mail infofradivas@gmail.com eller på tlf. 23 70 93 23.

 

Returadressen er:

DIVAS Rødovre Centrum 39 M1 2610 Rødovre

 

Persondata

Dit navn og din adresse bruger vi kun, så vi kan sende varerne til dig. Din e-mail bliver brugt til at sende dig en ordrebekræftelse. Vi behandler alle dine oplysninger strengt fortroligt, og videregiver ingen oplysningerne til 3.part