Hvis du ikke er tilfreds med vores varer, vil vi med glæden acceptere din returnering inden for 14 dage efter, at du har modtaget din ordre. Dit beløb vil herefter blive refunderet.

Du kan med god ro i sindet bruge den vedlagte returlabel, som koster 50,- og som vil blive fratrukket i det beløb som vi returnerer til dig.

Varer købt på divas.dk kan returneres i vores showroom. Husk at medbringe din ordrebekræftelse, og vil blive krediteret over webshoppen.

Returpakken afleveres på vores adresse:

DIVAS Højnæsvej 75 kld. 2610 Rødovre

(vi afhenter IKKE pakker der er leveret i pakkebokse, pakkeshops o.lign. 

 

Nogle kunder vælger også at sende deres retur/ombytnings-varer som almindeligt brev med frimærker på.

Du skal her være opmærksom på, at breve ikke kan spores og de er ikke forsikret som en pakke.

Et brev tager længere tid om at nå frem ca. 8-10 hverdage.

OMBYTNING:

Det er desværre IKKE MULIGT FOR OS AT OMBYTTE/BYTTE farve og størrelse på kryds og tværs, da vi ikke kan være sikker på at varerne er på lager. DERFOR følges samme procedure som ved returnering, og du bestiller ny/nye varer.

 

Sidst men ikke mindst:

Du skal returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Det vil sige at det ikke må lugte af røg, og at der ingen hunde/katte hår må være at finde.

Vi håndterer din returpakke hurtigst muligt og senest indenfor 7 hverdage efter modtagelsen. 

Ved returnering tilbageføres købesummen (- 50,-DKK.,- for returlabel, hvis vedlagte returlabel er blevet brugt ) til den konto handlen er indgået i, inden for 7 hverdage efter modtagelse.

 

 Fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen, når du handler i en dansk netbutik.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives på mail til infofradivas@gmail.com.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt oplyse dit ordrenummer. Du skal returnere varen i samme stand og mængde, som da du modtog den. Returfragten skal du selv betale. Vi kan modtage pakker fra alle gængse fragtfirmaer, og du vælger selv hvilket fragt eller post firma du ønsker at benytte. Returpakken skal sendes direkte til vores adresse. Vi afhenter ikke pakker sendt til pakkebokse o.lign.. Hvis du ønsker det, kan du ved at henvendelse på infofradivas@gmail.com købe en returlabel til at printe ud. Den koster DKK 50,-, og bliver sendt til dig på mail.